22-05-04

In september 36 jaar in nieuw leven

Op 20 september 1969 gaf geen mens nog een cent voor mijn leven, niet dat ze dit nu wel zouden doen - is geen renderende investering :-) - , maar wat ik weet is dat de kaarten van mijn levensloop daar flink door mekaar werden geschud.
Die bewuste dag lag ik daar voor dood in het wrak wat ooit een wagen was geweest. Ik werd afgevoerd naar het ziekenhuis waar schimmen in groen en wit opnieuw leven in dat zieltogende lichaam poogden pompen. Ik aanschouwde dit alles vanuit de hoogte, want vermoedelijk was ik toen reeds uit dat aardse lichaam getreden en was het hemelse licht wenkende. Ik wou echter nog niet vertrekken! Ik schreeuwde plots de ganse 'spoed' wakker omdat ik hoorde dat mijn redders de hoop verloren mij onder de levenden te krijgen. En er kwam nieuw leven!
Ik was uit de coma  en kon alles van nul opbouwen. Halswervelbreuken met tetraplegie. Het heeft mijn ouders een huis  en veel  verdriet gekost om hun zoon  opnieuw een waardig leven te geven. Met de trein der traagheid deed ik er twee jaar over om terug 'in beweging' te komen.
Die zoon, ik dus, had geluk, maar vecht nu nog elke dag om soepel en zonder pijn het leven te grijpen
 
Ik weet dus heel goed waarover ik spreek en daarom vraag ik u, collegae bloggers, eens naar de website van en voor een moedig meisje te surfen, als was het maar om haar moed en sympathie te geven:
 
http://www.pourpriscilla.be.tf
 
 

10:11 Gepost door Albert-Fernand HAELEMEERSCH | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.